Dampo voor jou

Dampo voor jou

In de afgelopen 100 jaar is met uiterste zorg gewerkt aan een volledig Dampo assortiment voor volwassenen. Producten die je met een gerust gevoel kunt gebruiken om vrijer te ademen, bij hoest en keel en verkoudheid.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen om vrijer te kunnen ademen?

druppels

Zorg voor goede luchtvochtigheid in jouw omgeving en ook in de slaapkamers van de kinderen, door bijvoorbeeld waterbakjes aan de radiatoren te plaatsen.

kussen

Slaap met een extra kussen onder je hoofd of dat van je kind als verhoging. Zo komt het hoofd iets hoger te liggen en worden je luchtwegen vrij gehouden.

issue-box

Reinig slijmvliezen af en toe met fysiologisch zout. Het slijm kan dan gemakkelijker worden afgevoerd,  wat de ademhaling zal vergemakkelijken.

sigaret

Vermijd rokerige ruimtes.

Dampo Inhalatiecapsules zijn niet om in te nemen. Wat moet ik doen als dit toch is gebeurd?

Eén capsule bevat slechts 43 mg kamfer en 66 mg menthol. De sterke smaak van de etherische oliën kamfer en menthol voorkomt meestal dat capsules per ongeluk worden ingeslikt. Echter, wanneer tóch meerdere capsules zijn ingeslikt, is het verstandig een arts te raadplegen. Wanneer kinderen onder 2 jaar een capsule hebben ingeslikt altijd een arts raadplegen.

Hoe lang kan ik de Dampo Inhalatiepleisters op de kleding laten zitten?

De etherische oliën van de pleisters komen vrij gedurende 8 uur. Het is mogelijk de pleisters langer op te laten, maar de geur zal afnemen.