Dampo

Dampo producten

Dampo Inhalatiecapsules

Dampo Inhalatiecapsules

Verlichten snel de luchtwegen. Om te stomen.

Dampo Inhalatiecapsules zijn kleine bolletjes die vanzelf oplossen in heet water waardoor de menthol- en eucalyptusdampen vrijkomen om diep in te ademen.

Dampo Inhalatiecapsules verlichten snel de luchtwegen. Een stoombad met deze capsules is echt een verademing; daar zorgen de speciaal door Dampo geselecteerde kruiden en etherische oliën voor. Die laten u meteen vrijer ademen en geven snel een opgelucht gevoel.  Dampo Inhalatiecapsules zijn verkrijgbaar in potjes met 20 capsules.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar.

Productinformatie

Dosering

LeeftijdPer keerMax. 24 uur
Kinderen vanaf 2 jaar  1 capsule   max. 3 keer
Volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar   1 capsule  max. 3 keer

Hoe te gebruiken?

Doe de capsules in een ruime kom heet, niet kokend water. De capsule lost vanzelf op waardoor de menthol – en eucalyptusdampen gelijkmatig vrijkomen. Leg een handdoek over je hoofd en over de kom. Houd ogen dicht en adem gedurende 5 tot 10 minuten de vrijkomende dampen zo diep mogelijk door de neus in.

Samenstelling:

Emulgator: paraffine-olie, aroma’s: menthol, kamfer, eucalyptusolie, cederhoutolie en tijmolie.

Let op!

Neem de Dampo Inhalatiecapsules niet in!

Eén capsule bevat slechts 43 mg kamfer en 66 mg menthol. De sterke smaak van de etherische oliën kamfer en menthol voorkomt meestal dat capsules per ongeluk worden ingeslikt. Wanneer tóch één of meerdere capsules zijn ingeslikt, is het verstandig een arts te raadplegen. Wanneer kinderen onder 2 jaar een capsule hebben ingeslikt altijd een arts raadplegen.